Cine suntem noi si ce ne propunem sa obtinem prtin intermediul acestui site? Salut! Noi suntem Mihai, Ema si Mihaela, trei tineri energici care s-au saturat sa vada zi de zi cum mii de persoane cad in plasa platformelor online romanesti care au impresia ca detin adevarul absolut si au ca unic scop acela de a va lua banii, calitatea adusa de articolele lor fiind egala cu 0.

Cum a luat nastere acest proiect? Un prieten bun de familie al lui Mihai l-a „luat la intrebari” in legatura cu un produs relativ nou aparut pe piata, care a fost indelung laudat in asa-zisa presa de specialitate de la noi. Nu mica a fost mirarea cand am observat cat de multa dezinformare poate sa existe pe internet, mai ales intr-un domeniu care poate aduce atat de multe probleme sanatatii noastre. Acela a fost momentul in care toti trei am hotarat sa spunem STOP acestui gen de articole care au inceput sa apara ca ciupercile dupa ploaie.

Ce ne propunem noi? Sa oferim continut de calitate, care sa poata fi consultat intr-un numar cat mai mare de situatii de catre orice persoana care este dornica sa isi rezolve problemele pe care le are intr-un mod cat se poate de rapid, natural si cu un minim de risc. Daca vom reusi acest lucru, atunci ne putem declara mai mult decat multumiti.

Dupa cum se poate observa foarte clar, articolele de pe site-ul nostru sunt unele structurate in asa fel incat sa fie foarte usor de citit, iar informatia sa fie una cat mai accesibila. Am renuntat la exprimarile „de specialitate” pentru simplul fapt ca omul de rand nu este la curent cu notiunile medicale si nu am face altceva decat sa il incurcam si mai mult.