Folosind MagnuFuel reduceti consumul de combustibil cu 20% si prelungiti durata de viata a masinii

MagnuFuel pareri

Reducerea consumului de carburant fara a scadea performanta masinii este visul oricarui sofer de pe lumea asta. E normal sa fie asa pentru ca fiecare isi doreste performanta crescuta cu bani cat mai putini. Aceasta nevoie a societatii actuale a fost exploatata inca din anii ‘60 de catre producatorii auto aflati in cautare de solutii pentru reducerea consumului de combustibil datorita intrevederii reducerii resurselor de petrol intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat.

Tehnologia si stiinta au evoluat mult din acea perioada, ceea ce a facut posibil ca solutiile pentru reducerea consumului de combustibil aparute pe piata in ultima perioada sa fie cu adevarat revolutionare, asa cum este si produsul ManguFuel, lansat recent si pe piata romaneasca. Daca in prima perioada de aparitie a unor astfel de sisteme motivatia era data doar de o criza a petrolului, in zilele noastre se iau mai mult in calcul economia financiara pentru posesorul masinii si reducerea consumului de noxe, grija pentru pastrarea unui aer cat mai curat si sanatos in mediul nostru de viata fiind o grija tot mai mare a producatorilor de autovehicule.

★ Profita de AICI de cel mai bun PRET din ROMANIA!

In ceea ce priveste dispozitivul ManguFuel, producatorul sau ne spune ca acesta asigura o diminuare a consumului de combustibil de pana la 20%, o diminuare a emisiilor de CO si CH de pana la 40-50% si o crestere a capacitatii motorului de pana la 5 Hp, putand sa ajungeti sa faceti o economie de 1000-2000 lei pe an, in functie de cat de mult conduceti, doar folosind acest dispozitiv. ManguFuel pare a fi un produs revolutionar pentru autovehiculele de orice tip, acesta putand fi folosit pe masini, camioane, autobuze, motociclete, masini agricole si chiar pe barci cu motor.

MagnuFuel este conceput avand la baza tehnologia cu frecventa cu rezonanta magentica care este generata de dispozitiv. Mai exact, arderea completa a combinatiei combustibil-aer este determinata de moleculele de oxigen care penetreaza in fiecare molecula hidrocarbon, aceasta aflandu-se la baza oricarui tip de combustibil.

La ce pret se poate cumpara MagnuFuel in Romania?

MagnuFuel este un dispozitiv inovator pentru orice autovehicul si costa in prezent doar 172 de lei, produsul gasindu-se in acest moment la reducere pe site-ul oficial al producatorului. Astfel, pe langa economia de carburant pe care o faceti pe termen scurt, mediu si lung, beneficiati si de o economie de aproximativ 50 lei la achizitionarea produsului.

★ CLICK AICI si primesti o REDUCERE DE 50%!

Recomandarea este de a cumpara dispozitivul MagnuFuel direct de pe site-ul producatorului pentru a evita produsele contrafacute cu acest brand ce au inceput sa apara pe piata din dorinta unora de a castiga bani prin escrocherie pe seama unui produs care isi castiga tot mai multi adepti in randul soferilor.

Ce pareri au pe forum cei care folosesc deja MagnuFuel

Din dorinta de a va convinge ca MagnuFuel este un produs care-si merita investitia facuta, am cautat cat mai multe pareri pe forum-uri ale celor ce folosesc deja cu succes acest dispozitiv. Astfel am gasit numerosi soferi care lauda efectele miraculoase ale dispozitivului MagnuFuel. Dintre numeroasele comentarii pozitive am remarcat opinia lui Andrei Neagoe (32 de ani) exprimata pe versiunea dedicata romanilor a site-ului producatorului: “Cu patru zile in urma am instalat MagnuFuel pe Hyundai Accent (2012). Dupa ce am mers prin oras aveam un consum de 10 litri, acum am intre 7 si 8. Acum pe autostrada consumul e de 5.8 l la 100 km. Ieri am parcurs ruta Iasi-Brasov cu 20 litri. Multumita acestui mic miracol.”

MagnuFuel forum

Din parerile soferilor care folosesc cu succes dispozitivul MagnuFuel am remarcat ca acestia au obtinut performanta maxima de reducere a combustibilului tinand cont si de cateva alte cateva masuri de baza care asigura un condus economic. Citind parerile ale altor soferi pe forum am constatat ca majoritatea celor ce folosesc cu succes MagnuFuel s-au straduit sa franeze cat mai putin in timpul sofatului pentru a pierde cat mai putin din energia masinii. Printre regulile pe care le respecta soferii care folosesc MagnuFuel si au rezultate senzationale cu acest dispozitiv, am remarcat faptul ca majoritatea tin motorul turat corect, folosesc usor pedala de acceleratie, anticipeaza traficul, folosesc mai putin aerul conditionat si folosesc des frana de motor.

Ce aflam despre acest produs din prospect

Primul si poate cel mai important detaliu care credibilizeaza dispozitivul MagnuFuel este faptul ca in prospect se mentioneaza ca detine Certificat USA № 4.802.931, 4.496.395, 7.458.412, eliberat de corporatia General Motors. Daca o companie atat de importanta accepta sa-si puna semnatura pe certificatul de conformitate a unui astfel de produs, credem ca beneficiile sale sunt in concordanta cu specificatiile producatorului.

MagnuFuel pret

Instalarea dispozitivului MagnuFuel se realizeaza foarte simplu, in aproximativ 5 minute, pentru foarte multi soferi cu cunostinte minime legate de partea tehnica a unei masini nefiind necesar sa se apeleze la un mecanic auto pentru aceasta operatiune. Partea cea mai importanta este sa nu gresiti cand selectati furtunul. Dispozitivul MagnuFuel trebuie atasat la furtunul pentru combustibil. Producatorul sugereaza ca pentru a obtine mai multa stabilitate este indicat sa folositi bratara din plastic care este inclusa in pachet, aceasta trecand printr-o mica gaura in canalul central al dispozitivului MagnuFuel.

Pe langa numeroasele beneficii pe care le-am enumerat in acest articol, producatorii MagnuFuel ne spun ca, in plus, acest dispozitiv extinde semnificativ durata de viata a convertorului catalitic, ceea ce presupune vizite mai rare la service-ul auto pentru reparatii costisitoare.

Comanda Romania pret bun

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *